izrada web prezentacija Izrada Web Prezentacija.com
HOME | PORTFOLIO | PONUDA | KONTAKT   label design company.com

Naša ponuda

Uspešni projekti koji stoje iza nas su naša najbolja reklama. Naš prioritet i osnovna ideja je da ponudimo kvalitet, koji će našim klijentima na najbolji način vratitit uloženo. Za nas, dizajn nije sam sebi svrha, već smo svesni činjenice da on predstavlja izlog vaše firme koji, kao najbolja reklama, treba da privuče buduće klijente ka vama. Mi smo zadovoljni ostvarenim poslom samo ako je i naš klijent zadovoljan!

 

Izrada Web Sajtova

Nudimo vam svoje angažovanje u više različitih oblasti, od izrade web dizajna, unikatnih logoa, animacija, video zapisa, obrade slika, preko osnovnog html i php programiranja, pa do izrade baza podataka i složenih softverskih rešenja. U procesu izrade internet prezentacije, mi ćemo dizajnirati nekoliko različitih verzija. Ako vam se dopadne naša ponuda, mi cemo vam pružiti kompletnu podršku od faze planiranja pa do faze konačne realizacije internet prezentacije, ne ostavljajući mogucnost za bilo kakve greške koje možete napraviti usled neiskustva. Prepustite nama da uradimo istraživanje, razvijemo i izradimo internet prezentaciju koja ce raditi najbolje za Vaš uloženi novac:

web sajt Web dizajn
Možete izabrati neko od preko 1000 gotovih dizajnerskih rešenja ili prepustiti nama da za Vas dizajniramo jedinstvenu prezentaciju!

web sajt Izrada web prezentacije
Animirana ili statična, online kontakt ili video prezentacija, u stanju smo da izvedemo sve što zamislite u cilju vašeg uspešnog poslovanja.

web sajt Pozicionairanje i optimizacija
Nije dovoljno useliti se u novi lokal i čekati da vas budući klijenti sami pronađu. Tako je i na internetu. Mi znamo kako da vaša prezentacija bude viđena i posećena...

web sajt Besplatan hosting godinu dana. Da bi vaš web sajt bio vidljiv na internetu u obavezi ste da svake godine obnovite registraciju domena i uplatu web hostinga (server - mesto gde se vaš web sajt fizički nalazi). Mi našim klijentima usluge hostinga, prve godine, pružamo potpuno besplatno!

 

Print i industrijski dizajn

web sajt Dizajniranje etiketa i ambalaže
Kompletan izgled proizvoda: Za vas možemo dizajnirati ne samo izgled etikete već i oblik kutije / ambalaže u koju će vaš proizvod biti upakovan i privlačiti pažnju. Nudimo vam i mogućnost izrade template-a za ambalažu.

web sajt Dizajn flaera, postera, brošura, vizit karti
Kompletan program print i industrijskog dizajna. Pogledajte naš portfoilio!

web sajt Naslovne strane knjiga i ilustracije
Bilo da su vam potrebne verzije za štampu ili eBook formati, profesionalni pritup garantuje visoki kvalitet izrade.

web sajt Baneri
Kako ste predstavljeni na internetu i socijalnim mrežama? Danas je ovo jedna od najvažnijih oblasti koju svako poslovanje mora da prati i pokrije!

web sajt Foto manipulacija
Ovo je najjeftiniji način predstavljanja proizvoda. Umesto da plaćate skupe fotografe za vaš proizvod, uštedite vreme i novac izradom mock-up fotografija... Svaka naša fotomontaža je urađena tako da izgleda kao neporecivi original.

 

Brend identitet

web sajt Korporativni dizajn
Prepustite našem timu da za vas dizajnira sve što je potrebno da vaš biznis bude prepoznatljiv u moru drugih brendova. Od izrade logoa, etiketa, brošura, preko web prezentacije i socijalnih mreža, pa sve do video klipova... Svaka vaša prezentacija mora biti u istom stilu kako bi vaš brend bio zagarantovano uočljiv i prepoznat gde god da se pojavi!

 

portfolio

 

izrada web sajtova web dizajn srbija izrada web prezentacija

 

  Copyright. Izrada Web Prezentacija.com 2014.
XML sitemap
 

Page content: izrada web sajtova