izrada web prezentacijaIzradaWebPrezentacija.com
Home > Kontakt

Print & Web dizajn - Beograd

Kontakt

Naš mali, slatki studio za print i web dizajn usluge se nalazi u Beogradu.
Ako ste u prolazi, svratite ili nas kontaktirajte na neki od sledećih načina:

web dizajn Smart System
beograd Vasilija Ivanovića 2, Beograd
mobilni +381 (0)600 888 977
facebook @LabelDesignCompany
*Odgovor ćete dobiti u najkraćem mogućem roku. Obično do 48 sati (dva radna dana). Ukoliko vam se nismo javili za ovo vreme, verovatno nemamo vašu validnu email adresu. Molimo vas da pre slanja proverite ispravnost unetih podataka. Ukoliko želite da vas kontaktiramo telefonom, ne zaboravite da upišete svoj broj.


Web dizajn nije samo izrada sajtova već podrazumeva širok spektar drugih usluga. Ako ste pretraživali naš websajt verovatno ste primetili veliki broj različitih pod-kategorija. Svaka od njih je priča za sebe, a ujedno je tesno povezana sa ostalima. Da bi sve besprekorno funkcionisalo u okviru vašeg online biznisa, mi smo tu da sastavimo sve ove delove na pravilan način.

Internet prezentacija je samo manji deo cele slagalice. Cena koju platite za njenu izradu nikako ne sme da bude trošak za vas. Ona mora biti investicija koja vam donosi zaradu i deo je vašeg biznisa. Da bi sve funkcionisalo, potrebno je vašu prezentaciju učiniti vidljivom i dostupnom vašoj ciljnoj grupi. Povezati je sa socijalnim mrežama, pametno koristiti Googlove oglase itd. Zatim optimizovati, pratiti rezultate i činiti da ste uvek na vrhu. Za sve ove radnje, najisplativije je da angažujete stručnjake koji znaju kako se postiže da vam vaš web sajt donosi novac.

Osim usluga web dizajna i online poslovanja, naš studio je u mogućnosti da pokrije veliki deo potreba jedne moderne firme za predstavljanjem u realnom svetu. Ovu oblast naročito čini grafički, odnosno print dizajn. Sve što se tiče vizuelnog identiteta i imidža preduzeća, znalci iz našeg studija umeju da pretvore u efikasno sredstvo koje vam donosi zaradu.

Samo je nemanje mašte ono što ograničava čovekovo stvaralaštvo. 

Imate projekat za nas? Pozovite:

telefon viber whatsapp
usluge web dizajna
ili nam pišite beograd

 

 

 

KontaktBLOGXML sitemap
© IzradaWebPrezentacija.com 2020.