izrada web prezentacijaIzradaWebPrezentacija.com
Home > Web dizajn

Web dizajn & Izrada web sajtova

Beograd

Upečatljiv unikatni dizajn i kvalitet kodiranja stranica je ono što izdvaja naš beogradski studio od desetine drugih agencija za izradu web sajtova. Mi ne nudimo puko, tehničko izvođenje radova i pravljenje internet prezentacija po šablonu, već online predstavljanje shvatamo kao proces koji traje. U okviru web dizajn studija, naše agencija nudi usluge:Zašto web sajt?


U današnje vreme digitalne komunikacije nemoguće je opstati na tržištu, a pogotovo imati uspešan biznis bez prezentacije na internetu. Vaš websajt je "neko" ko ima interakciju sa potencijalnim kupcima ili konzumentima vaših proizvoda ili usluga. On stoji na prvoj liniji poslovanja i ima inicijalnu komunikaciju sa posetiocima koji su zainteresovani za saradnju sa vama. Vaš web sajt je vaš online izlog.Izrada web sajtova


Profesionalna izrada web sajtova zahteva multidisciplinaran pristup koji za cilj ima odabir prave kombinacije dostupnih tehnologija za svaki projekat ponaosob. To je skup najboljih rešenja - programskih i dizajnerskih. Svaki projekat se sastoji od niza radnih delova, koji daju vrhunske rezultate samo kada se sastave u celinu. Pre same izrade perzentacije, prvi korak je razumevanje želja i potreba klijenta. Na osnovu dobijenih informacija pristupa se istraživanju tržišta, konkurencije, pretrage ključinh reči i fraza, mogućnosti online pozicioniranja itd. Sve ovo je potrebno kao osnova za izradu web dizajna, što je naš sledeći korak.


Web dizajn


Dobar dizajner zna kako da vizuelni identitet kompanije ili brenda prenese u digitalni svet. Stranice sajta se ne ređaju da bi popunile prostor, već svaka za sebe služi svrsi za koju je strateški napravljena. Web dizajner je tu da osmisli izgled i raspored elemenata koji će dovesti do željene akcije posetilaca. A sve to bi trebalo da daje jednako dobre rezultate na svim uređajima koje bi potencijalni posetioci mogli koristiti.


Šta je web responsive design?

Znate li da više od 60% korisnika interneta u Srbiji koristi isključivo mobilni telefon za pretragu? Takozvani "Web responsive design" omogućava da se vaš sajt jednako dobro vidi na svim uređajima. To znači da "kod" vašeg sajta prepoznaje urađaj koji korisnik koristi (npr. pametni telefon, tablet, računar) i na osnovu veličine ekrana izračunava gde i da li će se pojaviti određeni elementi sadržaja.


izrada sajtova

Programiranje - Kodiranje


Kada usvojimo osnove izgleda buduće prezentacije, prelazimo na kodiranje. Programiranje ili pisanje koda (kodiranje) je najvažniji proces izrade websajta. Od odabira odgovarajućeg programskog jezika, protokola i platformi koji će se koristiti u mnogome zavisi kako će se vaš sajt pozicionirati i da li će korisniku pružiti zadovoljavajuće iskustvo. To je osnova svakog projekta. Mi izbegavamo "teške" kodove koji usporavaju učitavanje i utiču na opšti rejting. Svi naši kodovi su čisti, jasni i razumljivi mašinama za pretragu. Naši programeri su eksperti u korišćeju sledećih programskih jezika i tehnologija:


SEO optimizacija


Prilikom kodiranja, mi uvek vodimo računa da SEO optimizacija bude na najvišem nivou. To podrazumeva izradu jasnog koda, tzv. On-Page SEO, koji će uticati na robote web pretraživača (npr. Google, Yahoo, Bing i sl.) da baš vaš sajt pozicioniraju bolje u odnosu na vaše konkurente. Najčešća greška prilikom izrade web sajta jeste da se o optimizaciji razmišlja tek kada je sajt završen. Treba na vreme planirati kako uklopiti sve sitnice koje samo zajedno čine uspešnu celinu. Opšte je poznata činjenica da su za dobar online marketing i uspešnu SEO optimizaciju potrebni dobar sadržaj i još bolje kodiran websajt, pa na to treba misliti još tokom procesa planiranja i izrade.Portfolio - Web dizajn


Iza nas su godine rada i iskustva. Za vas smo izabrali nekoliko rešenja koja su naši web dizajneri uspešno primenili. Ovde su izlistani neki od zahtevnijih projekata po pitanju uklapanja želja klijenata, korisničkog interfejsa, jednostavnosti korišćenja elemenata itd.

web dizajnCena?


Nemoguće je dati jednostavan odgovor na ovo pitanje. Cena izrade sajta zavisi od mnogo faktora. Svaka prezentacija zahteva drugačiji pristup, svaka ima svoju posebnu strukturu i traži različit nivo programiranja i kompleksnosti samog web dizajna. Kao i na svakom tržištu, razne su ponude za izradu sajta. Stavka koju uvek morate imati na umu je odnos cene i kvaliteta. Naše osnovno pravilo je da vaša online prezentacija ne sme da bude trošak za vas, već dobro uložen novac koji pravi dodatni novac. Znamo da nismo najjeftiniji. I nije nam cilj da to budemo. Ukoliko želite procenu budite slobodni da nas kontaktirate - ne košta ništa smiley


 

Imate projekat za nas? Pozovite:

telefon viber whatsapp
usluge web dizajna
ili nam pišite beograd

 

 

 

KontaktBLOGXML sitemap
© IzradaWebPrezentacija.com 2020.