izrada web prezentacijaIzradaWebPrezentacija.com
Home > Web dizajn > Portfolio

Najbolja web-dizajnerska rešenja

Srbija

Izdvojili smo za vas neka od najboljih rešenja naših web dizajnera u Srbiji. Web dizajn obuhvata širok krug različitih zadataka. Zajedničko za ove projekte je da svoju prezentaciju dožive na internetu, kao krajnjoj destinaciji, za koju su i namenjeni. Slede primeri izuzetnih rešenja na veoma kompleksne zahteve klijenata:

najbolje dizajnersko resenje najbolji dizajneri u srbiji web prezentacija
web dizajneri srbija izrada web sajta pozicioniranje sajta
×
Web dizajn obuhvata široku oblast, a izrada web stranica je samo jedan njegov deo. Kao krajnji proizvodi rada web dizajnera, u vizuelnoj formi nastaju i:Izrada web prezentacija


Iako je web dizajn zasebna kategorija, on se u svom vizuelnom izražavanju itekako oslanja na grafički dizajn. Razlika između njih je prilična, ali su opet toliko slični da je veb dizajn nemoguć bez ovog drugog. Najbolji web dizajneri u mnogome koriste sve što su naučili u okviru grafičkog dizajna kako bi došli do efikasnih rešenja primenjivih u okviru internet prezentacija, dok obrnuto to nije slučaj. Štaviše, krajnji proizvod mora biti ne samo dopadljiv, već i funkcionalan i lako shvatljiv prosečnom korisniku u Srbiji.


Da stvari budu još malo komplikovanije (a time i zanimljivije i izazovnije za rad) ponašanje i navike korisnika interneta se stalno menjaju. Statistika kaže da je u poslednjih nekoliko godina broj onih koji koriste mobilni telefon za internet pretragu u značajnom porastu. A svi su izgledi da će se tako nastaviti. O tome naročito treba voditi računa prilikom izrade prezentacije. Moderni web sajtovi koriste "responsive" tehnologiju koja omogućava dobru vidljivost na svim uređajima (uključujući pametni telefon, tablet, lap-top, desktop računar, pa čak i smart TV uređaj).


Zbog navedenih trendova, web dizajner ima dodatni zadatak - da osmisli izgled i raspored elemenata koji će biti u stanju da se prilagode raznim veličinama ekrana različitih uređaja. Pri tome vodeći računa o identitetu brenda i sveukupnom korisničkom doživljaju. Finalni, izabrani dizajn web prezentacije mora biti unikatan, upečatljiv, funkcionalan, a njegova izrada isplativa za klijenta. Sada bi vam mogli pričati kako smo mi sjajni i kako su naše usluge najbolje na tržištu... Ono što svakako treba da znate o nama je da u ponudi nemamo reč "najjeftinije".


 

Imate projekat za nas? Pozovite:

telefon viber whatsapp
usluge web dizajna
ili nam pišite beograd

 

 

 

KontaktBLOGXML sitemap
© IzradaWebPrezentacija.com 2020.