izrada web prezentacijaIzradaWebPrezentacija.com
Home > Grafički dizajn

Studio za usluge grafičkog dizajna

Beograd

Preko 20 godina iskustva i hiljade završenih projekata su iza nas. Pred nama - još mnogo zanimljivih i uspešnih zadataka koji tek čekaju na ostvarenje. Pred vama - stojimo mi sa svojim iskustvom i željom za saradnjom. Naš studio nudi usluge grafičkog dizajna klijentima širom planete. To što se nalazimo u Beogradu nas nikako ne ograničava, ni prostorno, niti u kreativnom smislu. Naprotiv, to nam daje dodatnu snagu da nastupamo na svetskoj sceni i budemo uspešniji i bolji od drugih. Portfolio se gradi godinama, a reputacija i poštovanje se stiču marljivim i strpljivim radom. U okviru usluga grafičkog dizajna, naš mali, sliatki studio vam nudi:

Sve što zamislite, mi umemo grafički da ostvarimo. Sve što umete da nam objasnite, mi znamo kako da grafički oživimo. Sve što nazirete u mislima, mi umemo da izmaštamo umesto vas i pretočimo viziju u delo.Grafički dizajn - Usluge


Preko 80% ljudi vezuje usluge grafičkog dizajna samo za pojam priprema za štampu. Mnogi smatraju da je grafički dizajner neko ko radi u štampariji. Ovakvo mišljenje je naročito izraženo u Srbiji. Istraživanja opet kažu da je preko 50% beogradske populacije starosti između 20 i 30 godina koristilo ili planira da koristi usluge grafičkog dizajna, a da i ne zna da se to tako zove. Naime, većina njih je, u stvari, mislila na web dizajn usluge. Kao što ćemo videti u nastavku, veliki deo posla web dizajnera uključuje upravo grafički dizajn, iako nije namenjen za štampanje. Na primer, izrada banera ili web ilustracije i obrada fotografija i tome slično. Razlika je samo u rezoluciji obrade. Dok je za štampu potrebno najmanje 300dpi, ili još bolje vektorska grafika, za web, odnosno online uportebu je 72 dpi sasvim dovoljno.

graficki dizajn usluge
Evo jednog primera koji jasno pokazuje da u pogledu posla, radnji i zadataka koje dizajner obavlja i alata koje primenjuje, ponekada i nema bitne razlike između web i grafičkog dizajna. Naime, ovaj projekat je rađen za klijenta u okviru web dizajn usluga. Od fotografije je nastala ilustacija, dakle ovo bi se moglo svrstati pod obradu fotografije. Ili pak izrada ilustracije? Bilo kako bilo, projekat je rađen u originalnoj rezoluciji od 300dpi, što znači da je pogodan za štampu. Da li bi se onda ovo moglo svrstati pod usluge grafičkog dizajna?

Sad kada smo malo razjasnili termine (ili smo vas zbunili), nije važno kojoj oblasti pripada projekat za koji nas želite angažovati. Važno je da smo na istoj strani. Kadri smo da ispunimo svaki vaš zahtev, ma koliko kompleksan bio i iznesemo zadatak do uspešnog kraja. Naravno, na obostrano zadovoljstvo!Portfolio


Nakon 20 godina rada na polju grafičkog (tzv. print) dizajna naš portfolio je toliko narastao da bi bilo besmisleno izlistati sve projekte na kojima smo radili. Zato prikazujemo samo neke od naših radova, čijim izborom želimo da ukažemo na raznolikost i široku lepezu različitih usluga koje nudimo u ovoj oblasti.

web dizajnCena?


Kao i za bilo šta drugo, cena zavisi od toga šta želite da uradimo za vas. Za približnu procenu cene vašeg projekta, budite slobodni da nas kontaktirate, uz što detaljnije objašnjenje vaših potreba - ne košta ništa. Mi nismo najjeftiniji u Srbiji, pa ni u Beogradu. I nije nam cilj da to budemo. Cilj nam je da budete zadovoljni time što se platiili upravo ono što ste želeli da dobijete. Ako je to zadovoljstvo obostrano, saradnja će nam biti dugovečna i prijatna.


 

×

Imate projekat za nas? Pozovite:

telefon viber whatsapp
usluge web dizajna
ili nam pišite beograd

 

 

 

KontaktBLOGXML sitemap
© IzradaWebPrezentacija.com 2020.