izrada web prezentacijaIzradaWebPrezentacija.com
Home > Portfolio

Portfolio radova

Agencija sa iskustvom.

Naporno smo radili svih ovih godina kako bi smo zadobili vaše poverenje. Vremenom smo stekli neprocenjivo iskustvo koje svakodnevno primenjujemo na sve nove projekte. Radujemo se svakom novom klijentu i rado prihvatamo svaki zadatak, ma kako kompleksan bio. Naša mala, slatka agencija okuplja znalce iz raznih oblasti koji na poslovne izazove odgovaraju spremnošću na rad i posvećenošću svakom projektu.

Naš portfolio je preobiman da bi smo izlistali svaki od radova koji smo do sada završili. S'obzirom na veliku količinu poslova iz raznih oblasti print i web dizajna, i digitalnog marketinga, prosto je nemoguće čuvati toliku arhivu. Dole smo izlistali neke od projekata. Ako vam to ne govori dovoljno o tome kako mi radimo, za dodatne primere istražite naš websajt kroz glavnu navigaciju, pa u okviru svih kategorija i pod-kategorija.Brendiranje

Odabrali smo ovaj primer jer on pokazuje široku lepezu usluga koje pružamo. Sve što je klijent imao za nas je naziv firme "Balkanika", prazan lokal i ideju da počne biznis: brza hrane sa kućnom dostavom. Uradili smo kompletno brendiranje, uključujući izradu logoa, jelovnika, flajera, brendiranje automobila, brendiranje izloga, responsive websajt, majice i sve vizuelne komponente lokala i pružili smernice za uspešno poslovanje.

portfolio logo
portfolio
portfolio
jelovnik
portfolio
reklamni pano
dostava auto
brendiranje auta

Često u okviru brendiranja proizvoda dizajniramo serije etiketa i pakovanja koja prate prepoznatljivu liniju brenda. Sledi nekoliko takvih primera:

portfolio etikete
portfolio pakovanja
portfolio kreme
etikete

Ilustracije su naša svakodnevna rutina:

portfolio ilustracije
portfolio crtezi
digitalni marketing
agencija


Nadamo se da je ovo bilo dovoljno da vam ukaže na kvalitet našeg rada i široku lepezu usluga koje nudimo. Još primera možete naći u okviru svake kategorije iz glavnog menija.

×

 

Imate projekat za nas? Pozovite:

telefon viber whatsapp
usluge web dizajna
ili nam pišite beograd

 

 

 

KontaktBLOGXML sitemap
© IzradaWebPrezentacija.com 2020.