izrada web prezentacijaIzradaWebPrezentacija.com
Home > Grafički dizajn > Katalozi i flajeri

Dizajn kataloga i flajera

Mali format - velike mogućnosti

Iako se mnoge marketinške aktivnosti danas obavljaju digitalno, koriščenje kataloga, brošura, flajera i letaka je nezaobilazan način komunikacije sa potrošačima. Dopadljiv dizajn i mudra grafička rešenja, uz birane reči svakako će dati pozitivan doprinos vašem poslovanju. U nekim situacijama su čak i neophodni. Štaviše, s' obzirom koliku korist donose, njihova cena je izuzetno niska.Katalog - brošura


dizajn kataloga
Mudar način da potencijalnim kupcima vaših proizvoda ili korisnicima vaših usluga date neophodne dodatne informacije je putem kataloga ili brošura. Zašto? Zato što osoba koja ima vaš katalog ili brošuru u rukama i zainteresovano je lista i čita, upravo je vaš potencijalni potrošač. Ako je zanima to što imate da ponudite, vi pogađate direktno željenu ciljnu grupu. Razmišljajte na ovaj način:
- osoba uzima vaš katalog - otvara vrata vaše radnje;
- gleda slike - razgleda cene i proizvode u radnji;
- čita tekst - razgovara sa prodavcem o proizvodima...

Svaki katalog mora da ima svoju priču koja prati neki redosled. Važno je kupcu / korisniku objasniti zašto su mu baš vaš proizvod ili usluga neophodni. Ako želite da potrošač poseti vaš izložbeni prostor, dobra ideja je uključiti i popust na regularne cene za donosioca kupona, koji je objavljen u brošuri i sl.Flajer - letak


Flajer ili letak predstavlja najjeftiniji oblik reklamiranja kroz štampanu formu. Ovo je uistinu mali format velikih mogućnosti. Često se koristi za reklamiranje na velikim skupovima ili na prometnim mestima. Svakodnevno ih srećemo u poštanskim sandučićima. Za neke restorane i picerije flajer predstavlja većinskog donosioca posla i izvora prihoda. Ovo se naročito odnosi na Beograd, a slično je i u ostatku Srbije. S'toga je naročito bitno da dizajn bude efektan i da ostavlja nezaboravan utisak, kako ne bi ubrzo po otvaranju završio u kanti za otpatke. Dakle, iako cena vašeg proizvoda možda i nije najjači adut, dobar dizajner mora znati kako da na malo prostora objasni korisniku zašto mu je vaš flajer potreban, ako ne trenutno, da će mu zasigurno biti koristan u budućnosti.
dizajn flajera

 Grafički dizajn

Katalog, flajer ili druga štampana forma je izlog vaše firme. Idejna grafička rešenja moraju biti izrađena u stilu koji odslikava vaše poslovanje i viziju. Uvek vodite računa da su najvišeg kvaliteta, jer predstavljaju vas i u vaše ime se bore da zadobiju poverenje potencijalnih kupaca / konzumenata.

graficki dizajn kataloga
trodelna brošura
dizajn letaka
flajeri
dizajn-letka
flajer za hranu


Portfolio


Ukoliko vas je naša priča zainteresovala i želite da vidite još primera naših radova, posetite stranicu portfolio. Cilj ove stranice nije da se hvalimo brojem urađenih projekata, već da ukažemo na široku lepezu različitih usluga koje nudimo u oblasti grafičkog dizajna.

web dizajn 

×

Imate projekat za nas? Pozovite:

telefon viber whatsapp
usluge web dizajna
ili nam pišite beograd

 

 

 

KontaktBLOGXML sitemap
© IzradaWebPrezentacija.com 2020.