izrada web prezentacijaIzradaWebPrezentacija.com
Home > Web dizajn > Vođenje društvenih mreža

Vođenje Facebook i Instagram profila

Usluge vođenja društvenih mreža

Iako na prvi pogled izgleda jednostavno, vođenje naloga na raznim društvenim mrežama je prilično kompleksan zadatak. Naravno ovde govorimo o biznis nalozima. Glavni problem koji se javlja u praksi je kako privući ljude na Facebook stranicu ili Instagram profil firme (namerno ne kažemo posetioce).

Da bi došli do rešenja, moramo shvatiti ponašanje ljudi koji koriste socijalne mreže. Da li vam je stvarni cilj povećanje broja pratilaca ili konverzija (ima li vaša firma ikakve koristi velikog broja lajkova)? Ono što svakako morate znati: broj lajkova i posetilaca je moguće kupiti (iznenadilo bi vas koliko je cena niska). Mnogi tzv. menadžeri su od ovoga napravili dobar posao, pokazujući dijagrame sa brojkama koje rastu, a u praksi se bave pukim održavanjem stranica. No, ovde nas ne interesuju drugi... Naša agencija redovnim klijentima nudi usluge vodjenja društvenih mreža.

Šta podrazumeva vođenje profila

Pre nego što stranica stigne do tačke da joj je potreban administrator, moramo kreirati profil. Za ovu svrhu su nam neophodni podaci klijenta. Pre izrade grafičkih elemenata, uz konsultacije sa klijentom, pristupamo online istraživanju. Na osnovu dobijenih rezultata sledi kreiranje vizuelnih elemenata. To podrazumeva dizajniranje banera, slika, logoa itd. Ako ste stigli dovde sa čitanjem ovog teksta. velike su šanse da ste se već susretali sa problemima vezanim za održavanje socijalnih mreža, a naročito njihovim pravilnim upravljanjem. Prva neprijatnost koju većina korisnika doživi je odgovarajuća veličina slike. Različite online platforme imaju različite zahteve. Svaka za sebe drugačije prikazuje istu sliku, odseca krajeve, prikriva tekst itd. Da stvari budu još komplikovanije za prosečnog korisnika, ista objava se drugačije vidi na različitim uređajima (npr. mobilni telefon, lap-top, tablet, desktop računar i sl.). Zbog svega navedenog, pojedincu je skoro nemoguće da obavlja sve ove zadatke sam, a ima toga još smiley.

Za jednu firmu je postalo neisplativo da zaposli internet tim koji će se baviti samo ovom problematikom. Zato smo mi tu... Sledi nekoliko primera naših radova:

fb in kreiranje
upravljanje facebook stranicom

Dizajn za Facebook stranice

izrada facebook stranice vodjenje facebook stranice fb
vodjenje naloga održavanje naloga izrada stranice
administrator facebook stranice vodjenje web prodavnica
facebook stranica za posao facebook biznis stranica
stranica za firmu
baner za facebook grupu

Vođenje Instagram profila

vodjenje instagram profila kreiranje stranice
in objava izrada instagram fotografija
reklama na instagramu
agencija
upravljanje socijalnim mrezama
usluge vođenja društvenih mreža

Pored izrade vizuelnih sadržaja (slike, video, ilustracije i sl.), važan deo vođenja drštvenih mreža je pisanje sadržaja. Svaka objava mora biti promišljena i kreirana u određeno vreme, sa određenim ciljem. U tu svrhu se pravi strategija održavanja i kalendar objava. Prati se ponašanje posetilaca i reaguje shodno rezultatima. Povremeno se koriste i plaćene reklame (naročito na Facebook-u i Instagramu), jer kombinacijom svih raspoloživih elemenata online marketinga dobijamo najbolje rezultate. Ovo je siguran put da se uloženi novac višestruko vrati.


Reklamiranje preko socijalnih mreža

Danas je reklamiranje preko socijalnih mreža postalo jedan od primarnih vidova promovisanja proizvoda, usluga ili biznisa uopšte. Uz pravilno kreiranje i vodjenje reklamne kampanje, svaki uloženi dinar se višestruko vraća. Naročito su isplativi Facebook i Instagram. Sledi par vizuelnih rešenja koji smo izradili za naše klijente. Ukoliko želite saznati više o upravljanju kampanjom, sledite sledeći link: Internet reklamiranje.

reklamiranje preko facebook reklamiranje preko facebook
instagram reklamiranje instagram profil

 

×

Imate projekat za nas? Pozovite:

telefon viber whatsapp
usluge web dizajna
ili nam pišite beograd

 

 

 

KontaktBLOGXML sitemap
© IzradaWebPrezentacija.com 2020.